Jedan učesnik Mundijala želi da se za Rusiju sprema na srpskom tlu!

Sport

16.11.2017

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Nigerije veliki su optimisti pred početak Mundijala u Rusiji, a njihovo samopouzdanje poraslo je do maksimuma nakon trijumfa protiv Argentine u prijateljskom susretu rezultatom 4:2. Afrički "Super orlovi" žele da formu pred SP idućeg leta oblikuju u Srbiji!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
"Super orlovi" imaju velike planove za Mundijal

Nigerijski mediji prenose da je ovu ideju Savezu te zemlje predložio predsednik Privredne komore ''Nigerija - Srbija'' Temi Gold koji je navodno već obavio razgovore sa čelnim ljudima te zemlje.

Nigerijci imaju dva vrlo jaka razloga da prihvate ovaj, naizgled, neobičan predlog. Jedan leži u činjenici da veruju kako bi ih u Srbiji dočekali slični vremenski uslovi kao u Rusiji, pa ne bi morali da prolaze kroz aklimatizaciju nakon puta na istok Evrope, a drugi razlog leži u činjenici da će u našoj zemlji imati dobru uslugu po daleko pristupačnijoj ceni.

- Imamo tim koji može mnogo toga da uradi na SP, možda čak i da osvojimo trofej. A za to nam je potrebna dobra priprema - navode u FS Nigerije.

- FS Nigerije je jedna veoma ozbiljna organizacija i zajedno radimo na tome da naša zemlja ostvari dobar rezultat na SP. Videćemo šta ćemo na kraju uspeti da uradimo za fudbal koji je prva ljubav u našoj zemlji - dodaju u ovoj organizaciji.

Ukoliko zaista odluče da deo priprema provedu u Srbiji, igrači Nigerije mogli bi da budu stacionirani na nekim od naših najvećih planina, poput Zlatibora, Tare, ili Kopaonika.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading