RAJKO O KLIN, A ONI O PLOČU: Golman Srbije BRILJIRAO U LIGI 1, saigrači ga PRODALI U POSLEDNJOJ SEKUNDI...

Autor:

Sport

20.02.2021

16:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gde bi Rems bio bez sjajnog Predraga Rajkovića?

RepublikaFoto: Starsport
Predrag Rajković daje sve od sebe kako bi Piksija ubedio da mu poveri mesto "broja 1" među "Orlovima"

To pitanje se verovatno i on sam pita, kao i možda "Šta ja ovde više radim?", pošto je njegov klub još jednom ostao bez celog plena u Ligi 1 posle remija od 1:1 sa Sent Etijenom.

Čuvar mreže selekcije Srbije svojski se trudi da se novom selektoru Draganu Stojkoviću nametne kao prva opcija, pa je i danas imao sedam odbrana, neke od kojih su bile zaista impresivne, ali uzalud, pošto su ga saigrači u samoj završnici izneverili.

RepublikaFoto: Starsport
Piksi će između Dmitrovića, Rajkovića i pregršti drugih biti na "slatkim mukama"

Na stadionu „Žofroa Gišar“ domaćin se spasao u trenutku kad je, šahovskom terminologijom, pretila da mu padne zastavica. Minut pre kraja, na krajnje bizaran način. Posle glavometa u kaznenom prostoru, veliku šansu nije iskoristio Mukudi, čiji je poluvolej glavom na gol-liniji zaustavio Munetsi, da bi na odbitak natrčao Čarls Abi i savladao dotad odličnog Predraga Rajkovića.

Prilika za sedmi meč bez primljenog gola ove sezone mu je propala, kao i prilika da se 13-plasirana ekipa u franucskoj eliti popne uz tabelu.

 

 

 

Ovo je već treći put u poslednja četiri kola da Rems ne uspeva da pobegne upravo ovom rivalu uz tabelu, pa će Predraga Rajković bez sumnje pokušati da "zavede red" među saigračima pred nastavak šampionata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading