(VIDEO) Stanković emotivan posle Balaševićeve smrti: NAUČIO ME JE KAKO SE VOLI I KAKO SE MAŠTA...

Autor:

Sport

20.02.2021

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković dirljivim se rečima prisetio preminulog Đorđa Balaševića i toga šta mu je on značio.

RepublikaFoto: www.crvenazvezdafk.com/
Dejan Stanković izneo je svoje emocije posle smrti Đorđa Balaševića

Kako kaže šef struke na Marakani, Balašević ga je mnogo naučio.

- On je neko ko je obeležio moje detinjstvo, neko ko je uneo u mene mnogo emocija. On me je naučio kako se voli, i kako se slušaju pesme, i kako se u njima mašta - počeo je Stanković, pa je nastavio o emocijama koje u njemu budi Balaševićeva muzika. 

RepublikaFoto: FRAJ
Balašević je preminuo u 67. godini života

- Ne znam koliko sam puta u kafani naručio sebi za dušu "Drago mi je zbog mog starog", "svirajte mi jesen, stiže dunja moja", to je bio period odrastanja pun jakih emocija - nastavio je.

 

 

 

Smrt velikog umetnika u 67. godini veliki je udarac a sve njegove bližnje i obožavaoce, ali Deki će uvek sa sobom nositi deo njega.

Veliki je udarac, ali on od mene nikada neće otići, ni njegove pesme, ni njegov duh, sve će ostati zauvek - emotivno je zaključio Dejan Stanković.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading