PROBLEM U HUMSKOJ: Rusi prave havariju u Partizanu - ODVODE STANOJEVIĆEVU PRVU UZDANICU!

Autor:

Sport

19.02.2021

17:01 >> 18:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Stanojević neće biti zadovoljan posle intervjua Bibrasa Natha sa ruskim medijima.

RepublikaFoto: Starsport
Odlazak Bibras Natha bio bi veliki udarac za četu Aleksandra Stanojevića

Iako je među najplaćenijim, najćenjenijim, i najuticajnjim fudbalerima u Srbiji, Partizanov Izraelac ne bi odbio ponudu da se vrati u Rusiju!

Toliko je jasno posle njegovog razogovora sa medijima iz države u kojoj je sa velikim uspehom nastupao za Rubin i CSKA iz Moskve.

Tamo je osvajao i titule, i kupove, pa je skoro 300 mečeva zabeležio u ruskoj eliti.

Ruske novinare zanimalo je kakvi su planovi u Nathovoj budućnosti, te kakvo mu je mišljenje o Rusiji i eventualnom povratku.

- Uživao sam u vremenu provedenom u Rusiji i iskreno volim vašu zemlju. Ruski fudbal mi je mnogo dao. Berdijev (Kurban, bivši trener Rubina) je bio izvanredan trener i drago mi je da sam imao priliku da radim sa njim. Pomogao mi je da postanem bolji igrač - počeo je Natho.

Govorio je potom i o razlikama između Izraela, Rusije i Srbije, tri države u kojima je nastupao.

- Svi su drugačiji na svoj način. U rusiji je liga jača nego u Grčkoj. U Srbiji je pritisak veći nego u Rusiji. Ruski fudbal se više bazira na disciplini i taktici - smatra on.

RepublikaFoto: Starsport
Nikada ne reci nikada u fudbalu, ističe Natho

I dalje je u kontaktu sa ljudima u ruskom fudbalu, prati dešavanja u ligi, pa ne isključuje povratak u skorijoj budućnosti.

- I dalje sam u kontaktu sa nekoliicinom ljudi iz ruskog fudbala i pratim ligu kada imam vremena za to. A što se tiče povratka... U fudbalu je sve moguće. Ako dobijem ponudu iz Rusije, ne bih imao ništa protiv da se vratim - smatra Bibras.

RepublikaFoto: Starsport
U slučaju odlaska, Partizan bi morao da popuni ogromnu rupu u veznom redu

Čovek koji ove sezone u crno-belom dresu ima šest golova i četiri asistencije na 18 utakmica bliži se kraju karijere, ali šta planira posle toga?

- Mislim da još tri godine mogu da igram na visokom nivou. Posle toga ću videti šta dalje i kako mi telo reaguje. Siguran da ću posle igračke karijere ostati u fudbalu. Najviše bih voleo da radim sa decom - zaključio je Bibras Natho.

 

 

 

Ukoliko klubovi iz Rusije "zagrizu" i zainteresuju se za sjajnog veznjaka, Partizan bi mogao da se nađe u velikom problemu, pošto su u Humskoj takvog kreativca godinama tražili, pa bi njegov odlazak bilo teško nadomestiti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading