ZIDAN PROKLINJE DAN KADA JE PUSTIO JOVIĆA: Real doživeo najgori mogući udarac!

Autor:

Sport

19.02.2021

14:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Real Madrid je napravio loš potez kada pustio Luku Jovića na pozajmicu u Ajntraht!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zinedin Zidan

Nova muka je zadesila aktuelnog prvaka Španije - povredio se Karim Benzema. On će propustiti duel sa Valjadolidom (subota, 21.00), a pod velikim znakom pitanja je i njegov nastup protiv Atalante, u prvom meč osmine finala Lige šampiona.

Loše vesti potvrdio je i šef struke "kraljevskog" kluba na konferenciji za medije.

- Karim neće biti sa nama sutra, osetio je problem. Pošto se to dogodilo juče, on sutra neće biti sa nama, videćemo kako će se stvari odvijati naredne nedleje. Posle utakmice ćemo videti kako da li je došlo do boljitka- izjavio je Zidan.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Igrači koji nisu u mogućnosti da igraju su nam jako bitni, znamo koliko nam znači Karim, ali on je povređen i ne može da pomogne. Moramo da razmišljamo o onima koji su tu i pomognemo Benzemi i ostalim igračima da se što pre oporave- zaključio je popularni Zizu.

Povreda francuskog napadača je 41. za Real ove sezone.  Trenutno su u centru za rehabilitaciju Serhio Ramos, Dani Karvahal, Rodrigo, Fede Valverde, Alvaro Odriozola, Eden Azar, Marselo i Eder Mlitao. Zidan u ovom trenutku ne može da računa na devet prvotimaca. 

Utisak je da se na Bernabeu nisu dobro presabrali, kada su pustili Luku Jovića i Martina Edegarda na pozajmice.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading