Tošić: JAKO MI JE ŽAO, ALI MOMCI MOGU DA IZBACE JANG BOJS I BEZ MENE!

Autor:

Sport

16.11.2017

15:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Partizana Zoran Tošić najbolji je igrač ove jeseni u crno-belom taboru, ali on definitivno neće biti na raspolaganju Miroslavu Đukiću za meč sezone protiv Jang Bojsa.

RepublikaFoto: Starsport
Tošićev izostanak biće veliki minus za Partizan

- Jako mi žao što neću igrati. Bio sam svestan da me očekuje suspenzija ako dobijem žuti karton (protiv Skenderbega) i bežao sam od svih takvih situacija. Nažalost, u jednoj situaciji gde je evidentno da je mene igrač udario, sudija mi je pokazao karton. Žao mi je jako, ali verujem u momke da mogu da dođu do podviga i da možemo da prođemo dalje - rekao je Tošić novinarima u Beogradu. 

Tošić je na utakmici protiv Skenderbega zaradio žuti karton i to je značilo suspenziju za naredni meč u Ligi Evrope. Partizan je uložio žalbu na tu odluku sudije, ali je Uefa nije uvažila. 

- Iskreno, nisam video da je ikome skinut žuti karton. Nekada crveni može da se obriše ako se vidi da je greška sudije, ali žuti ne. Nisam bio optimista od samog početka - rekao je Tošić. 

Utakmica petog kola Grupe B Lige Evrope između Partizana i Jang Bojsa na programu je narednog četvrtka, 23. novembra. Crno-beli meč dočekuju kao drugi tim na tabeli sa pet bodova, dok švajcarska ekipa ima dva boda manje. 

- Krivo mi je što neću igrati u tako jednoj važnoj utakmici zbog koje sam se i došao. Želja mi je bila da pred našim navijačima igram ovako bitne utakmice, da ih rešavam, da pomažem ekipi... Ali, nažalost, neću moći da pomognem i jako sam razočaran - naveo je Tošić. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading