LUDNICA U LIGI EVROPE: Tadić režirao preokret Ajaksa, Napoli na konopcima, Arsenalu prija remi!

Autor:

Sport

18.02.2021

22:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajne utakmice u Ligi Evrope odigrane su i u terminu od 21 čas.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dušan Tadić

Fudbaleri Ajaksa čudesnim preokretom u samoj završnici savladali su Lil u Francuskoj sa 2:1.

Domaćin je posle 0:0 u prvom poluvremenu poveo golom Vee u 72. minutu. Činilo se da će taj pogodak sina legendarnog Džordža Vee biti dovoljan da Lil upiše trijumf pred revanš u Amsterdamu.

Ipak, dogodilo se pravo malo čudo u završnici meča. Prvo je Tadić u 87. minutu sa bele tačke izjednačio na 1:1. Samo dva minuta kasnije Ajaksov vunderkid Brobej postiže gol za 2:1 i veliko slavlje holandskog velikana.

U Rimu Benfika i Arsenal odigrali su nerešeno 1:1. 

I na ovom meču golova nije bilo posle prvih 45 minuta. Sve vredno pomena dogodilo se u samo nekoliko minuta drugog poluvremena.

Pici je u 55. minutu pogodio sa penala, a u 57. Saka je postavio konačnih 1:1.

Fudbaleri Granade napravili su malo iznenađenje pobedivši Napoli sa 2:0.

Sve je bilo rešeno već posle 21 minuta kada je domaćin i stigao do oba svoja gola. Strelci su bili Erera i Kenedi. Napoli je imao 70 minuta da stigne bar do gola, ali nije uspeo, pa ga čeka pakao u revanšu.

U ostalim mečevima Rendžers je posle neverovatnog preokreta savladao Antverp u gostima sa 4:3, Molde i Hofenhajm su u ludom meču odigrali 3:3, Viljareal je bio bolji od Salcburga na strani sa 2:0, dok je Makabi Tel Aviv poražen na svom terenu od Šahtjora sa 2:0.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading