MESI I RONALDO ODLAZE U ISTORIJU: Novi TANDEM vlada Evropom!

Autor:

Sport

19.02.2021

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon prva četiri meča osmine finala Lige šampiona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mesi i Ronaldo

Prve četiri utakmice osmine finala Lige šampiona pokazale su da je vreme fantastičnog dvojca gotovo, a da na veliku scenu dolaze novi mladi, a već fenomenalni igrači. Naravno, reč je o Kilijanu Mbapeu (22) i Erlingu Holandu (20), koji su partijama u dresovima PSŽ i Dortmunda poslali jasnu poruku Lionelu Mesiju (33) i Kristijanu Ronaldu (35) da mogu polako da pakuju kofere i planiraju penziju.

Francuz iz redova "svetaca" u direktnom okršaju sa slavnim Argentincem je pokazao kako trenutno stoje stvari jer je postigao het-trik u pobedi nad Barselonom u gostima sa 4:1. Pritom je Mbape na šest utakmica ove sezone u elitnom takmičenju postigao pet golova, dok je Leo odigrao jedan meč manje i upisao sva četiri pogotka iz penala!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
U brutalnoj formi - Kilijan Mbape

Od Ronalda se očekivalo da zablista u sredu u domovini, ali je na kraju njegov Juventus poražen od Porta (2:1), a Kristijano nije pokazao ništa i ostao na četiri gola iz pet utakmica. Zato je veče obeležio Holand, koji je u trijumfu "milionera" protiv Sevilje (3:1) postigao dva pogotka uz asistenciju. Time je stigao do učinka od osam golova na pet utakmica i postao najbolji strelac LŠ, ispred Nejmara i Morate, koji su na koti šest.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading