FSS JE SPREMAN NA SVE: Srbija u cajtnotu, Piksi dobija JAČI UGOVOR!

Autor:

Sport

18.02.2021

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija i dalje čeka selektora, a sada stižu nove informacije oko imenovanja Dragana Stojkovića Piksija!

RepublikaFoto: Starsport
Dragan Stojković Piksi

Naime, kako prenosi "Sportski žurnal", FSS je Stojkoviću još ranije pripremio godišnji ugovor od 600.000 evra, uz bonus od 1.000.000 evra ukoliko se Srbija kvalifikuje za Mundijal u Kataru.

Ipak, kako Stojković i dalje treba da tek prekine ugovor sa kineskim Gvangžuom R&F, stvari su stale, naročito jer je u Kini u prethodnom periodu bio praznični period oko njihove Nove godine.

Zato je FSS spreman da ponudi platu od 750.000 evra godišnje ili čak i 1.000.000 evra neto, ne bi li Stojković što pre raskinuo taj ugovor makar i na svoju štetu, piše "Žurnal".

Dosadašnji rekord FSS je 870.000 evra godišnje koliko je pokojni Radomir Antić imao po slovu ugovora nakon kvalifikovanja za Mundijal u Južnu Afriku 2010. godine.

Pomenuti list navodi i da Stojković već uveliko skautira rivale Srbije u kvalifikacijama, pre svega Republiku Irsku, kao i da je već "snimio" sve mane Srbije iz kvalifikacija za EURO.

Vremena je, ipak, sve manje. Prvi meč sa Ircima je na programu već 24. marta...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
svindler

04.03.2021 06:29

on se smeje kad ode kući