SRBIJO, PAMTIŠ LI? Navijači bi znali kako da se oduže velikom Zlatanu Ibrahimoviću za gest o kome se dugo ćutalo!

Autor:

Sport

18.02.2021

08:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznato je da su Dejan Stanković i Zlatan Ibrahimović veliki prijatelji još od kada su bili saigrači u Interu, ali malo se zna da je legendarni Šveđanin pomogao Srbiji!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zlatan Ibrahimović

Naime, Deki i Zlatan su igrali u Interu od 2006. do 2009. godine, gde su zajedno osvajali trofeje pre Ibrahimovićevog odlaska u Barselonu.

Da je njihovo prijateljstvo tada bilo odlično govori i da je Ibrahimović 2014. godine rešio da pomogne Srbiji kada je zahvatile zahvatile nezapamćene poplave.

Stanković je odmah posle velikih poplava pokrenuo kampanju u kojoj je bilo prikupljeno dovoljno novca za izgradnju novih 28 stanova u Obrenovcu, jedno od mesta koje je bilo najjače pogođeno poplavama.

RepublikaFoto: instagram.com/deki5_kamp

Tada je bio dogovor da Stanković ne sme da ništa govori o Zlatanovoj donaciji, ali je priča o toj pomoći kasnije "procurela" sa neke druge strane i da se tako saznalo za veliki gest Ibrahimovića, gest koji mu Srbija neće zaboraviti.

Takođe, Ibrahimović je pomogao i Bosnu i Hercegovinu koja je bila pogođena poplavama tih dana.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading