ITALIJANI U NEVERICI: Dekijev OSVETNIK ruši Milan?

Autor:

Sport

17.02.2021

16:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se i izazvao buru.

RepublikaFoto: Starsport
Trener Crvene zvezde Dejan Stanković

Najveće zimsko pojačanje Crvene zvezde Filipo Falko rekao je italijanskim medijima da dvomeč sa Milanom shvata kao priliku za "osvetu". Naime, on je ove zime pojačao crveno-bele iz Lećea, a žali što nije dobio pravu priliku u Seriji A.

Utakmica u četvrtak je za mene ostvarenje sna, velika emocija. Činjenica da igram protiv kluba iz Italije, ovako prestižnu, čini sve posebnim. Biće to prelepo veče, koje vidim kao kulminaciju jednog putovanja. Iz malo sela u Pulji (Pulsano, nešto više od 11.000 stanovnika, prim.aut) do terena Lige Evrope: nije to za svakog. Taj put me ispunjava ponosom. Takođe, biće to dobra osveta - rekao je Falko u intervjuu za italijanske medije, pomalo zbunivši autora teksta, pa je usledilo pitanje "zašto osveta?".

RepublikaFoto: Fkcrvenazvezda
Tandem Zvezdinih Italijana - Filipo Falko i Dijego Falčineli

Zato što Serija A nije dovoljno verovala u meni. Bilo je veoma teško doći do nje, igrao sam zaista dobro u Seriji B, ali nikad pre Lečea nisam dobio konkretnu šansu u prvoj ligi. U Bolonji je bio Delio Rosi, njemu mogu samo da zahvalim, kod njega sam igrao devet od prvih 10 utakmica, onda je došao Roberto Donadoni i iskreno ne znam zašto, ali jednostavno me nije video uopšte. Ne znam šta sam mu to uradio, ali sa velikom poniznošću mogu da kažem da se nije dobro poneo prema meni - dodao je Falko.

Podsetimo, Milan gostuje na "Marakani" u četvrtak od 18:55 časova, Falko je debitovao u superligaškoj pobedi aktuelnog srpskog šampiona na "Čairu" (1:0), a videćemo da li će Dejan Stanković da mu ukaže šansu u "duelu sezone".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading