LICEMERNI BIVŠI POTPREDSEDNIK PARTIZANA OBMANUO SVE: Vuletić se pere, a nije mu smetalo Veljino oružje!

Autor:

Sport

17.02.2021

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Licemerje doskorašnjeg potpredsednika Partizana Vladimira Vuletića ne poznaje granice. On već danima tvrdi da ne zna ništa o oružju otkrivenom na stadionu u Humskoj, odnosno arsenalu koji je tamo držao uhapšeni vođa grobara Veljko Belivuk, uključujući i pronađeni snajper!

RepublikaFoto: Starsport
Vladimir Vuletić i Milorad Vučelić

Evidentno je da je Vuletić, kao čelnik crno-belih, morao imati informacije šta se dešava u njihovoj kući. Jedino ako on i predsednik kluba i Sportskog društva Milorad Vučelić nisu razgovarali. Upravo je Vučelić jedini reagovao na saznanje da na stadionu ima oružja i insistirao da se ono ukloni iz kasnije otkrivenog bunkera, a ne doskorašnji potpredsednik, koji je podneo ostavku u nameri da se sada opere od svega što se dešavalo na Partizanovom stadionu.

LAŽNA NAIVNOST

Da skandal bude veći, Belivuk, označen kao vođa kriminalne grupe bliske "kavačkom klanu", oružje je samoinicijativno zakopao u beogradskom naselju Jajinci, na samo kilometar od porodične kuće predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Pomenuti arsenal policija je iskopala krajem oktobra 2016. Da je pre toga bio čuvan na stadionu Partizana, morali su znati svi čelnici kluba, ali je samo Vučelić reagovao, za razliku od Vuletića i generalnog direktora Miloša Vazure. Otuda su lažna naivnost i tobože neobaveštenost o skoro pronađenom snajperu u bunkeru grobara samo loše režirana Vuletićeva predstava.

RepublikaFoto: Starsport

- Bunker i vojska, to nije moj nivo, to je tabloidno. Navijačke prostorije su se nalazile u restoranu koji ne radi godinama, a skandalozno je nazvati ih bunkerom. Policija je pred svaku utakmicu to obilazila, nisu to nikakvi tajni prolazi za koje su znali funkcioneri kluba niti su sarađivali kriminalnim grupama. Podneo sam ostavku na mesto potpredsednika jer se Partizan o tome nije oglašavao. Humska nije Šilerova - rekao je Vuletić u "Utisku nedelje".

SARADNJA S NAVIJAČIMA

Bivši treći čovek koji je proveo pet godina u Partizanu priznao je da se više puta sretao sa uhapšenim Belivukom, osumnjičenim za nekoliko brutalnih ubistava, ali da nije znao čime se vođa grobara bavi.

 

- Rukovodstvo svakog kluba mora da održava redovnu komunikaciju s predstavnicima navijača u vezi sa ulaznicama, koreografijama i svime što spada u organizaciju utakmica. Tako sam i ja više puta bio na sastancima sa Belivukom i ostalim grobarima, ali tu se naš odnos završava. Ne znam ko se čime bavi u slobodno vreme niti sam određivao ko će u ime navijača da razgovara sa upravom - izjavio je Vuletić, koji je konstatovao da se, generalno, plaši huligana.

Profesor: Olja, odakle vam da sam šmrkao kokain?!

Olja Bećković, autor i voditelj emisije "Utisak nedelje" na TV Nova S, optužila je Vladimira Vuletića da je konzumirao kokain u društvu ozloglašenih kriminalaca iz grupe Velje Nevolje. Naime, Srpski telegraf je objavio ekskluzivne informacije da se jedan od čelnika crno-belih suviše opustio uz beli prah, ali nije naveo o kome je reč, dok je voditeljka kao tu osobu identifikovala bivšeg potpredsednika Partizana, na šta je on ostao zbunjen.

- Olja, odakle vam ideja da sam to bio ja - začudio se Vuletić.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
juga

17.02.2021 09:18

Da ,čudi me da na stadionu Partizana nisu pronašli atomsku bombu,i gospodo-on je bio potpresednik jednog od najvećih klubova i bivše nam velike države,a ne podrumar u nekoj zadruzi!

Bojan

17.02.2021 10:43

Majmune jedan novinarski, u šupak te j*bo taj koji ti je naredio da izvrćeš priču obako kako odgovara bolesnim ciganskim mozgovima. U usta vas j*bu svi Grobari!!!

maksimus

17.02.2021 11:42

Vucelo mrs iз partiзana odmah

milovan

17.02.2021 18:38

Treba im oduzeti stadion.Jer to nije njihovo vec vojni stadion. A zuta bagra dala ovim sto suruju sa ubicama.Uvek su bili policijski kriminalni klub. Pa cak im je i Tudjman bio predsednik.Jedan od najvecih ubica Srba.