PROKLJUČALA ITALIJANSKA KRV: Falćineli poslao OTVORENU PRETNJU Milanu i otkrio šta je Zvezdin GLAVNI ADUT!

Autor:

Sport

16.02.2021

16:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijan Dijego Falćineli je glavna uzdanica Dejana Stankovića u meču sa Milanom u okviru šesnaestine finala Lige Evrope.

RepublikaFoto: Starsport
Dijego Falćineli

Prvi Italijan koji je ikada stigao na "Marakanu" je uoči duela sa "rosonerima" govorio za "Gazettu dello Sport" i bez imalo straha najavio veliki meč.

- Nadam se da će nas potceniti. Imaju derbi sa Interom, sve je moguće. U Beogradu se osećam kao Bog, postigao sam 9 golova, ispred smo Partizana. Verujem u ovu ekipu- rekao je Falćineli.

 

On je otkrio i da je kroz šalu predvideo koga će izvući na žrebu.

- Sedeo sam između dvojice defanzivaca i našalio se kako će morati da markiraju Ibru. Eto, bio sam prorok na neki način- rekao je napadač crveno-belih.

On je apostrofirao ulogu Dejana Stankovića i atmosferu u timu.

- Ne otkrivam naše tajne, ali trener je fenomen, sa njim i štabom govorim na italijanskom, a tu je sada i Pipo Falko. Već su ga svi zavoleli, ovde je velika strast, verujte mi. Navijači nas uvek dočekuju u sportskom centru posle gostovanja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading