HRVAT ZATRESAO REGION: Primio sam rusku vakcinu u Srbiji - kad se pogledam u ogledalo, sve si više ličim na Putina!

Autor:

Sport

15.02.2021

20:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni hrvatski stručnjak Miroslav Ćiro Blažević (86) je vakcinisan protiv koronavirusa u Srbiji i to ruskom vakcinom zbog koje je kako kaže počeo da se oseća kao Vladimir Putin.

Ćiro Blažević

- Lepo sam tamo otišao kad sam već mogao, i mogu ti reći, svakoga dana kad se pogledam u ogledalo, sve si više ličim na Putina! Raste ta lepa plava kosa, baš je krasna, još samo da izvežbam njegov pogled, i to je to - rekao je u šali Blažević za 24.sata.

Na opasku novinara da bi uskoro trebalo da dođe u Srbiju i po drugu dozu, Blažević odgovara da su specijalno za njega Rusi smućkali vakcinu u samo jednoj dozi!

- Ništa dvaput, ne idem više. Izvadili su mi tamo i krv da vide kako sam reagirao na vakcinu, valjda test na antitiela. Čuj, kako sam reagovao? Tako da svako malo i bradu moram da brijam, raste k’o u Draže Mihajlovića...

 

Srbiju je kaže, izabrao jer tamo nude “najefikasnije” i “najverodostojnije” vakcine, kojih u Hrvatskoj još nema, i ko zna hoće li ga uopšte biti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Lily

16.02.2021 04:08

Jel to onaj fudbalski trener što je beše pljuvao po Srbiji ranije?

snezana

16.02.2021 05:39

taj balkanski humor i podj.... ebaanje je samo za sebe prica o nasem mentalitetu