PERE SE OD ODGOVORNOSTI: Pitali su Vuletića o OSTAVCI, on ŽESTOKO ISPROZIVAO Partizan!

Autor:

Sport

14.02.2021

20:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Profesor Pravnog fakulteta u Beogradu bez dlake na jeziku.

RepublikaFoto: Starsport
Doskorašnji potpredsednik FK Partizan Vladimir Vuletić

Doskorašnji potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić obrazložio je razloge zbog kojih je podneo ostavku na svoju funkciju u Humskoj ulici.

On je istakao da mu je teško palo to što se klub nije oglašavao u javnosti povodom najnovijih događaja, zbog čega je i napustio mesto u upravi crno-belih.

- Ja želim da razgovaramo pravničkom terminologijom. Bunker i vojska, to nije moj nivo, to je tabloidno. Tenk se nalazi na nekom drugom mestu. Navijačke prostorije su se nalazile u restoranu, a skandalozno je nazvati ih bunkerom. Policija je pred svaku utakmicu to obilazila, nisu to nikakvi tajni prolazi za koje su znali funkcioneri kluba, niti su sarađivali sa njima. Ja sam podneo ostavku jer se Partizan o tome nije oglašavao, Humska nije Šilerova - počeo je Vuletić gostujući u jednoj TV emisiji i dodao da su čelnici kluba sarađivali sa "Grobarima":

- Uprava mora da sarađuje sa navijačima. Tu su brojne teme, karte, koreografije... - rekao je Vladimir Vuletić.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading