ŠPANSKA SAPUNICA SE BLIŽI KRAJU: Veleobrt u slučaju Ramos!

Autor:

Sport

14.02.2021

09:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajne vesti za navijače Reala.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Serhio Ramos

Španski mediji prenose da je došlo do velikih pomaka u pregovorima između Serhija Ramosa i Reala. Sve je krenulo od samog Ramosa.

On je pozvao telefonom predsednika Florentina Pereza, koji je 2. februara dobio pozitivan test na koronavirus.

Ramos ga je pozvao da vidi kako je, a tu priliku iskoristili su i da porazgovaraju o spornim pitanjima zbog kojih sjajni štoper već mesecima odbija da produži saradnju sa Realom.

Nedug posle usledio je i drugi razgovor, samo je ovog puta Perez bio taj koji je pozvao Ramosa. Prvi čovek Reala je hteo da proveri kakvo je stanje sa povredom kolena.

Perez je čestitao Ramosu na požrtvovanju i tome što se stavio na raspolaganje treneru Zinedinu Zidanu za utakmicu polufinala španskog Superkupa sa Atletik Bilbaom iako je poznato da kapitena Madriđana odavno muči meniskus.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Florentino Perez

Sve to je pomoglo da se obnove poremećeni odnosi dve strane i sada je jasno da Ramos želi da ostane u Madridu.

Ipak, i Real će verovatno morati da načini korak u tom smeru da ispuni barem neki od njegovih zahteva, a glavni je da to bude višegodišnji ugovor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading