OTKAZ U REALU MU NEĆE TEŠKO PASTI: Zidan Zidan dobio ponudu koju će prihvatiti na keca!

Autor:

Sport

13.02.2021

15:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavni Francuz Zinedin Zidan ne mora da brine za budućnost ako Florentino Perez odluči da mu uruči otkaz!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zidan Zidan

Naime, predsednik fudbalskog saveza Francuske, Noel el Grat potvrdio je da se legendarni fudbaler visoko kotira na listi kandidata da zameni Didijea Dešana kad bude došlo vreme za njegovu smenu.

- Ako nas Didije napusti, a ja i dalje budem na čelu FS Francuske, prvo ću kontaktirati Zidana. Sa Zinedinom sam izgradio izuzetan odnos, pre svega kad prisan, ali je ključ u Dešanu- saopštio je Noel el Grat.

Dešan je od leta 2012. selektor Francuske. S njim na klupi reprezentacija je osvojila drugu titulu prvaka sveta i bila finalista Prvenstva Evrope.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Sadašnjem selektoru ugovor važi do kraja Mundijala u Kataru 2022, a i sam je izrazio želju da se posle toga, kakav god rezultat bude na turniru, povuče, jer ga zanima klupski fudbal.

 

U tom slučaju Francuzi će pokušati da nagovore Zinedina Zidana da vodi državni tim. Ugovor sa kraljevskim klubom mu važi do juna 2022.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading