SA NJIM JE UVEK ZANIMLJIVO: Lalatovićev novi ŠOU na konferenciji za novinare, trener Voše ZNA šta je potrebno srpskom fudbalu!

Autor:

Sport

13.02.2021

13:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rekao sve što mu je na duši.

RepublikaFoto: Starsport
Nenad Lalatović

Fudbaleri Čukaričkog i Vojvodine remizirali su 3:3 u jednom od najboljih mečeva ove sezone u Linglong Superligi Srbije.

Trener Lala Nenad Lalatović u svom stilu prokomentarisao je ludu utakmicu na Banovom Brdu.

Neki nam zameraju to da protiv TSC nismo imali šut u okvir gola, ali ja bih im poručio da smo na tom meču imali šansu Simića, Zukića, Bojića, dok je TSC imao samo jedan šut u okvir gola i to posle naše greške. Međutim, ako vole Vojvodinu, prvo treba da pogledaju kakva je situacija u klubu da bi tako nešto pisali, jer ovim igračima treba da daju vetar u leđa – rekao je Lalatović.

Lalatović se nahvalio prvog čoveka Čukaričkog, Galeta Obradovića.

Prvi gol primili smo posle kardinalne greške naše zadnje linije i golmana koji je izgubio orijentaciju gde se nalazio. Poklonili smo im gol, nakon čega se Čukarički diže i igra sjajno. To je sjajan tim i organizovan klub, sa sjajnim trenerom i velikim fondom dobrih igrača. Srbiji treba 20 Galeta Obradovića, jer takvih ljudi je malo u srpskom fudbalu. Ja bih voleo da i Vojvodina ima barem pola Galeta Obradovića, jer onda ko zna gde bi Vojvodini bio kraj. Više neću komentarisati sporne situacije, kojih je možda bilo i sa naše i sa njihove strane, jer ne zanima me ništa. Bila je ovo dobra, evropska utakmica. Da je bio pun stadion, mislim da bi publika uživala. Mislim da je podela bodova najrealniji rezultat – ističe trener Vojvodine.

U drugom poluvremenu došlo je do incidenta koji je započeo Veljko Birmančević. Lalatović je zbog ulaska na teren dobio javnu opomenu.

- Ja sam prišao da sprečim da se igrači ne potuku, odnosno da ih razdvojim, ali sam zbog ulaska na teren dobio žuti karton. Imao sam samo dobru nameru.

Čukarički je do izjednačenja stigao u 98. minutu meča.

- Sudija je planirao da produži sedam minuta i to je njegovo pravo. Ipak, ne bih komentarisao ništa. Ovo je bila utakmica za kakve se živi i ubeđen sam da će ovog vikenda biti najinteresantnija u Evropi. Malo je ovakvih mečeva, sa šest golova, ‘za infarkt’… Gubiš 2:0, preokreneš na 2:3, primiš gol u 98. minutu za 3:3… Na kraju, mislim da možemo biti zadovoljni i jedni i drugi - zaključio je Lalatović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading