GROBARI U EKSTAZI: Hit izjava Natha posle nove Partizanove pobede!

Autor:

Sport

13.02.2021

13:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana deklasirali su Novi Pazar, a jedan od strelaca bio je Bibras Natho.

RepublikaFoto: Starsport
Bibras Natho

Crno-beli su slavili sa 4:1 posle sjajne igre u drugom poluvremenu. Natho je ušao na teren u 46. minutu i od tad je Partizan izgledao veoma dobro na ledenom terenu u Humskoj.

Mislim da je veoma važno za nas da smo i ovu utakmicu pobedili i uopšte pokazali koliko smo bolji na samom početku ove polusezone,jer nije lako nastaviti niz koji smo započeli. Veoma sam srećan zbog ove pobede, jer je teren bio izuzetno težak za igru, tvrd, a uz to je bilo toliko hladno da nije uopšte bilo dobro vreme za fudbal. Ali naučili smo kako se pobeđuje i kada su ovakvi dani i zato sam izuzetno srećan zbog toga-kaže Natko. Naravno, nismo srećni što smo primili gol na kraju, ali bolje kada je 3:0,nego kada je 0:0.

Kreator igre Partizana je vrlo zadovoljan kako tim izgleda u nastavku sezone, a srećan je što i on igra bolje nego jesenas.

- Pre pauze imao sam malih problema sa nogom i bilo mi je tesko u nekoliko utakmica i nisam igrao kao kao što želim.Ali znam koliko je za tim važan ovoj sad period i šta bi značilo da sada napravim pauzu. U Turskoj smo radili baš dobro i video sam da mogu da se vratim u 100 posto formu.Mnogo sam bolje, noga mi je svežija i mislim da ceo tim uključujući i mene izgledamo veoma dobro i nadam se da ćemo nastaviti tako - kaže Natho.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading