BESAN KAO RIS: Stanojević pozvao na odgovornost u Humskoj!

Autor:

Sport

12.02.2021

20:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Stanojević uprkos ubedljivoj pobedi imao je šta da zameri posle meča sa Novim Pazarom.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana slavili su protiv Novog Pazara, ali je stanje terena bilo kritično

Partizan jeste pobedio 4:1, ali šefa struke crno-belih zanima ko će da odgovara za katastrofalno stanje terena.

Igrači su po ovako teškom vremenu i teškom terenu opravdali poverenje. Meni je iznenađenje ovakav teren! Partizan kao veliki klub imamo grejače, mora neko da bude odgovoran što je teren bio ovako težak i tvrd. Kao ja što snosim odgovornost u mom delu rada, tako neko treba da snosi odgovornost za ovakav teren. Nadam se da ćemo kao klub da rešimo ove stvari. To je stvar ljudi koji vode takmičenje, ako budu zaleđeni tereni da li ima smisla igrati, može doći do povreda. Ja sam uvek za to, ako ima uslova da se igra, ako nema uslova da pomerimo za sedam dana, tri dana, ne znam da li uošte ima uslova da se odigra. Nemaju svi ni grejače, sačekajmo, videćemo - zamerio je Stanojević.

Igrom svog tima bio je zadovoljan.

-  Lomili smo protivnika, dobro su organizovani. Ne možete nikoga glatko da pobedite. Prvo poluvreme su se dobro branili, međutim mi smo ih stalno lomili ritmom i pasom, pokušavali da dođemo (do gola) i nismo uspevali, ali kada smo prelomili utakmicu bilo je lakše - zaključio je trener "parnog valjka".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading