NA POMOLU ŠOKANTNA TRAMPA: Čelsi i Inter SPREMAJU ludu zamenu, postoji samo jedan problem!

Autor:

Sport

12.02.2021

08:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saradnja Čelsija i Intera.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Intera

Predstavnici Čelsija kontaktirali su kontaktirali su čelnike Intera kako bi ponudili transakciju „nerazurima”, koja uključuje razmenu Kristijana Eriksena za Žoržinja.

Prema „Kalčomerkatu”, Londonci veruju da je trenutna cena italijanskog reprezentativca viša od cene Danca, pa žele da Inter doda još „neki” evro u svoju ponudu.

Naime, reč je o 15-20 miliona evra, koje klub sa Stemford Bridža pokušava da dobije. Zanimljivo da Inter smatra da je cena ove dvojice fudbalera na tržištu identična – oko 50 miliona evra, tako da nisu spremni da plate nikakav dodatni novac. To je i jedini problem koji stoji na putu ove razmene, jer će neko od dva kluba morati da popusti kako bi do nje i došlo.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Eriksen i Žoržinjo u jednom od duela

Tomas Tuhel i Antonio Konte se u potpunosti slažu sa ovom razmenom. Prema Kalčomerkatu, pregovori su u ranoj fazi, ali brzo napreduju i neće biti iznenađenje ako se Eriksen na leto ponovo pojavi u Premijer ligi, a Žoržinjo zaigra u Seriji A.

Videćemo kako će sve ovo ispratiti navijači Totenhema, kojima neće biti svejedno ukoliko Danac obuče dres ljutog londonskog rivala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading