"GROBARI" U NEVERICI: Pitali su Stanojevića o Joviću, trener Partizana odgovorio kao iz TOPA!

Autor:

Sport

11.02.2021

15:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije mogao da prećuti.

RepublikaFoto: Starsport
Trener Partizana Aleksandar Stanojević

Fudbaleri Partizana u petak od 16:30 časova dočekuju Novi Pazar, a trener crno-belih je uoči duela 21. kola Superlige Srbije pozvao na oprez, ali je pažnju posvetio i mladom Nemanji Joviću.

Uvek pričam to u vezi sa mladim igračima. Jović je pripreme odradio odlično, protiv Lučana u poslednjoj proveri je bio dobar, sad se ponovio, ali nisam pristalica toga da posle par mečeva pričamo bajke. Mladi igrači moraju da se dokazuju iz utakmice u utakmicu... I ne znam da li će Jović sutra igrati - izjavio je Stanojević.

RepublikaFoto: Starsport
Jović slavi gol Napretku

On je oprezan i što se tiče "trojke" na prolećnoj premijeri protiv Kruševljana.

Raduje me to, ali to je jedna utakmica. Jeste, dobro smo izgledali, zadovoljan sam. Zadovoljan sam i kako radimo na treninzima. Ali da sačekamo malo. Oprezan sam. Treba da nastavimo ovako. Da vidimo i vreme kakvo će da bude, ne znam koliko će teren biti težak, hladno je, oni se bore za opstanak... Svaka utakmica je novo dokazivanje.

Strateg "parnog valjka" je analizirao dobre i loše strane na susretu sa Napretkom.

Na konstantnost u igri. Prvi deo smo igrali odlično. Posle drugog datog gola nismo nastavii u tom ritmu. Dozvolili smo protivniku da igra. Nije nas ugrožavao, ali moja želja je isti ritam svih 90 minuta - rekao je Stanoje i dodao:

Tako stičemo poverenje jedni u druge. Stručni štab u igrače i obrnuto. Verujemo u to što radimo. Rezultat nam daje pečat. Ali ponavljam: obazriv sam, jer jedan nerešen rezultat može sve da okrene. I on će se desiti, ne možete svaku utakmicu da pobedite. Ali bitno je da smo pravi, da dobro igramo i radimo.

On je zaključio da je Superliga Srbije apsolutni prioritet.

Prvenstvo je prioritet. Jedna mi pobeda ne znači, to su trenutne stvari. A šta je uspeh, a šta ne pričaćemo na kraju sezone. Tad ćemo analizirati i moji rad i rad igrača. Ali prvenstvo je prioritet.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading