BIVŠI ASOVI ZVEZDE VERUJU U USPEH PROTIV MILANA: Prekidi su Zvezdina šansa, Falčineli i Milun REŠAVAJU!

Autor:

Sport

11.02.2021

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brojimo sitno do novog evropskog spektakla na Marakani, ostalo je još samo sedam dana do utakmice Crvene zvezde i Milana u prvom susretu šesnaestine finala Lige Evrope. Ovo će biti treći dvomeč srpskog i italijanskog velikana u istoriji, a deo drugog duela dva tima pre 15 godina bili su i bivši asovi crveno-belih Marko Perović (37) i Dušan Đokić (40).

RepublikaFoto: Starsport
Nemanja Milunović

Nekadašnje levo krilo i napadač u razgovoru za Srpski telegraf prepričavaju iskustvo iz 2006. protiv najjačih roso-nera u istoriji, šansama izabranika Dejana Stankovića i kako iskoristiti gust raspored Piolijeve čete.

- Sama priprema za utakmicu protiv njih bila je standardna, kao i pre svake druge utakmice. Kod svih nas se osetio jači adrenalin, ali u tom trenutku nismo bili svesni njihove stvarne snage - počinje priču Dušan Đokić, koji je tada matirao legendarnog Didu pred 50.000 duša u Beogradu.

RepublikaFoto: Starsport

Sadašnji trener Borca iz Sakula smatra da bi x-faktor šampiona naše zemlje protiv Ibrahimovića i drugova trebalo da bude prekid.

- Ne bih nikoga od igrača izdvojio kao x-faktor za Milan, ali sam siguran da prekid može i mora da bude ozbiljno oružje na ovoj utakmici - ističe strelac 22 gola u dresu kluba s Marakane.

Njegov bivši saigrač Marko Perović veruje u dva igrača, ali i u dolazak prošaranog sastava lidera Serije A zbog borbe za skudeto.

RepublikaFoto: Starsport

- Nema više nepobedivih i u fudbalu je sve moguće. Smatram da će Milan doći u Beograd u prošaranom sastavu, što može da bude olakšica za crveno-bele i na psihološkom planu. Verujem da Falčineli može da zablista protiv zemljaka i nekako uvek volim da spomenem Milunovića, koji je ove sezone pokazao koliko je opasan u šesnaestercu protivnika - rekao je osvajač sedam trofeja s Crvenom zvezdom.

Ipak, bivši asovi crveno-belih su se složili u da bi prevagu mogao da donese i trener Dejan Stanković.

- Stanković je trenutno najkompetentniji da priča o snazi Milana i sigurno iz igračkih dana zna kako se dobija u ovakvim utakmicama - zaključuje Dušan Đokić, dok Marko Perović dodaje:

- Deki je pokazao da je kvalitet takmičar, da zna da igra na rezultat i to je na kraju najbitnije. Niko te sutra ne pita kako si igrao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading