(VIDEO) GEJ SKANDAL POTRESA PREMIJER LIGU: Fudbaler Arsenala snimao saigrača kako masturbira, cela Engleska u ŠOKU!

Autor:

Sport

09.02.2021

18:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokantan video snimak pojavio se rano ujutru u utorak na Tviteru.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Arsenala

Štoper Arsenala Vilijam Saliba trenutno se nalazi na pozajmici u Nici. On nije dobio pravu šansu kod Mikela Artete zbog čega je morao da ode u Francusku kako bi dobio preko potrebne minute.

Saliba je često kritikovao u poslednje vreme španskog stručnjaka, a tako je bilo i ovog ponedeljka. Ipak, nekoliko sati nakon Salibine izjave o Arteti na Tviteru se pojavio skandalozni snimak u kojoj glavnu ulogu ima upravo pozajmljeni štoper Arsenala.

Na snimku koji je star najverovatnije nekoliko meseci, može se videti Saliba koji sa uživanjem snima saigrača iz mlade reprezentacije Francuske kako masturbira.

Tviter je momentalno poludeo, a Salibino ime je prvo u britanskom trendingu na ovoj društvenoj mreži. Mnogi navijači Arsenala zgroženi su zbog ovoga, dok su pristalice suprotničkih timova ovaj video iskoristili da u potpunosti ismeju samog Salibu i Arsenal.

Takođe, povela se priča da je Saliba homoseksualne orijentacije, što bi tek izazvalo ozbiljne potrese u Premijer ligi i Arsenalu.

Pogledajte snimak koji je šokirao Britaniju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading