INTER GRIZE, ALI FRANKFURT NE DA: Preporođeni Srbin IMA OČI SAMO ZA "ORLOVE"!

Autor:

Sport

09.02.2021

16:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luka Jović možda je bio najzvučnije Ajntrahtovo zimsko pojačanje, ali je njegov sunarodnik taj o kome cela Nemačka ove sezone bruji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Filip Kostić na meti je evropskih velikana, ali ne vidi svoju skoriju budućnost van Frankfurta

Filip Kostić neprikosnoven je ove sezone u sastavu iz Frankfurta, toliko da Inter, kao i drugi evropski velikani, ponovo kruže oko njega, ali on ima oči samo za Frankfurt.

Poznato je da on i Jović imaju veoma blisko prijateljstvo, Lukin povratak bez sumnje je imao i efektan na poboljšanje Filipove forme, pa i srpski tandem, a i klub, žele da se dobra vremena nastave.

 

 

Kostić je protiv Hofenhajma učestvovao kod sva tri gola svoja tima, zbog čega je presrećan.

Srećan sam zbog toga i zbog načina na koji smo igrali. Bio sam u mogućnosti da kod sva tri gola pomognem ekipi i to me čini veoma srećnim - rekao je Kostić.

 

 

On je u brutalnoj formi, ali ističe da može i bolje. 

- Uvek sam se trudio da popravim stvari koje mi ranije nisu išle od ruke. Mogu da kažem da je moja trenutna forma najbolja do sada, ali ne želim da se zadržim na tome, želim da idem dalje. Imam podršku ekipe i trenera i želim da nastavimo sa uspesima, kao i da sezonu završimo na još bolji način nego prethodnu- dodao je ovaj Kragujevčanin. 

 

 

Ne poriče da mu prija Jovićev povratak.

- Ta teorija je očigledna. Lukin povratak ima veliki uticaj na celu ekipu. Ja sam se prošle godine mučio i sa povredom, što je na sreću, prošlo kako treba na kraju. Biću iskren, očekivao sam da se posle toga brže vratim u formu, ali bilo mi je potrebno nekoliko utakmica da budem onaj stari. Naravno, Lukino prisustvo je povezano sa tim, mi provodimo mnogo vremena zajedno i van terena. To je predivno. Osećam se veoma prijatno u Frankfurtu. To je moj drugi dom - dodao je Kostić.

 

 

 

Inter je letos baš zagrizao za reprezentativcem Srbije, transfer od 30 miliona evra bio je veoma blizu kompletiranja, ali je propao u poslednjoj sekundi.

 

 

Cena iz uktamice u utakmicu raste, a ako ovako nastavi, ko zna gde je granica za Filipa Kostića?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading