UZALUD GOLOVI: Real spremio PEDALU Joviću zbog SPEKTAKULARNE letnje BOMBE!

Autor:

Sport

09.02.2021

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Procureli detalji.

Napadač Real Madrida na pozajmici u Ajntrahtu Luka Jović

Napadač Real Madrida na pozajmici u Ajntrahtu Luka Jović najverovatnije neće dobiti pravu šansu na stadionu "Santijago Bernabeu" ni na leto, uprkos golovima u Bundesligi, pišu španski mediji.

Naime, oni uveravaju da "galaktikosi" na leto spremaju pravo bogatstvo za veliko pojačanje u napadu, a još uvek nije poznato da li će to biti Kilijan Mbape ili Erling Haland.

Naime, reprezentativcu Francuske leta 2022. godine ističe ugovor sa PSŽ-om, pa ukoliko ga ne produži do letnje pijace postoje velike šanse da se preseli u prestonicu Španije. Sa druge strane, centarfor Dortmunda je velika želja menadžera Reala Zinedina Zidana, a čini se da je kucnuo čas da se Norvežanin oproba na najvišem nivou. Pored aktuelnog prvaka Španije, njega traži i Mančester siti.

Bilo kako bilo, dolazak novog superstara u "kraljevski klub" znatno će suziti prostor za Jovića, a sva je prilika da će Srbin na leto potražiti novu sredinu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading