Nada Topčagić OTKRIVA ZAŠTO je Šveđanin igrao uz njen hit: ZLATANA ZNAM VEĆ 31 GODINU!

Autor:

Sport

09.02.2021

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

- Moj hit "Jutro je" izašao je 1989, a već naredne sam bila na turneji po Švedskoj. Tad sam bila na ručku kod Ibrahimovića i upoznala fudbalera Milana - istakla je pevačica Nada Topčagić.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Nada Topčagić poznaje Ibru već 31 godinu

Zlatan Ibrahimović (39) minulog vikenda postigao je dva gola u pobedi Milana nad Krotoneom 4:0 u 21. kolu Serije A i time je došao do svog 500, odnosno 501. pogotka u klupskoj karijeri.

Iskusni napadač je povratak roso-nera na prvo mesto u nacionalnom šampionatu i novo individualno dostignuće proslavio uz čuvenu pesmu Nade Topčagić (67) "Jutro je".

RepublikaFoto: Republika.rs
Nada Topčagić u akciji

Legendarna folkerka rođena u Modriči u razgovoru za Srpski telegraf ekskluzivno je otkrila nepoznate detalje da Zlatana Ibrahimovića poznaje od njegove devete godine, a za sve je "kriva" turneja po Švedskoj devedesetih godina.

TAJNA JE U KASETI

- Pesma "Jutro je" izašla je 1989, a već od naredne godine sam krenula na turneju po Švedskoj. Za sve je zaslužan menadžer Vahid Kapo, koji je odgovoran za uspešne karijere Dina Merlina, Lepe Brene, Bijelog dugmeta i mnogih drugih. Vahid je dobar prijatelj sa Šefikom, Zlatanovim ocem, koji je inače harmonikaš, zajedno smo nastupali - objašnjava Nada.

Potom je usledilo upoznavanje sa bivšim reprezentativcem Švedske i priča o čuvenoj kaseti sa pesmom "Jutro je".

- Bili smo na ručku kod njegovog oca. Zlatan je bio mali, pozdravio se s nama kulturno i otišao u sobu. Kada smo odlazili, poklonila sam im kasetu na kojoj je bila i pesma "Jutro je". Ibrahimović je kao dete rastao uz moju pesmu i drago mi je što ju je zapamtio i da mu je draga posle toliko godina - ističe Topčagićeva.

KRUNA KARIJERE

Ona ne krije da su je preplavile emocije kada je videla snimak i smatra da je Ibrino igranje uz čuveni narodnjački hit, kruna karijere.

- Kada sam pogledala snimak, bila sam presrećna i oduševljena, njegovo igranje uz pesmu je kruna moje karijere. Ponosna sam, emocije su me preplavile - kaže presrećna folkerka.

Poznato je da mnogi fudbaleri sa ovih prostora uživaju uz pesme naših regionalnih zvezda, a mi smo Nadu pitali koju bi pesmu otpevala Ibrahimoviću na uvce.

- Iskreno, ne bih menjala izbor. Otpevala bih mu "Jutro je" jer je to pesma za sva vremena, znaju je sve generacije i vesele se uz nju iako je od njenog izlaska prošlo 32 godine - zaključila je Nada Topčagić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading