HAOS U VOJVODINI ESKALIRAO: Lalatović KAO NIKAD do sad ISPROZIVAO upravu Novosađana!

Autor:

Sport

08.02.2021

17:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bez dlake na jeziku.

RepublikaFoto: Starsport
Nenad Lalatović

Fudbaleri Vojvodine nisu štrajkovali, iako je to najavljeno u subotu posle poraza od TSC-a na startu prolećnog dela Superlige.

Ipak, nezadovoljstvo se u odnosu na vikend veoma uvećalo, a o tome govori reči trenera Lala Nenada Lalatovića.

- Niko nijednog trenutka nije došao da objasni bilo šta. Poruka igračima je bila prazna loža protiv TSC-a. Igrači su razočarani, ljuti, ne žele da vide nikog uz uprave kluba. A oni im obećavaju i lažu. Duguju im se tri plate. Sramota je da Vojvodina traži pozajmicu od FSS da bi dala platu, pored Srbijagasa, Bajatovića, ovakvog Grada Novog Sada, ovako moćnih firmi u gradu. Toliko o tome koliko smo sposobni i koliko možemo da vodimo našu Vojvodinu, a želimo da igramo Evropu i da stvorimo moćnu Vojvodinu - rekao je Lalatović, a prenosi portal "021".

Lalatović je prebacio lokalnim novinarima "da sve znaju, a da ne smeju ništa da napišu.

- Tragedija je što se niko nije obratio ni jednom mom igraču posle svega. Kao da je sve bajno i sjajno, moj nijedan igrač nije imao nijednog predstavnika kluba koji je izašao pred njih i rekao biće nešto, uradićemo nešto, žao nam je zbog ovoga. Bukvalno ništa. Sami smo ovde, kriju se, dođu kad nas nema, odu pre nego što dođemo, sve što su obećali nisu ništa ispunili. Igra mačke i miša i to je sramota - poručuje Lalatović.

A onda je otišao korak dalje.

- Pošto je ovakva situacija u klubu, pošto imamo ljude koji ne žele da dođu na našu utakmicu da nas podrže, možda ne zaslužujemo Evropu. Možda to zaslužuju TSC i Čukarički. Tamo sve funkcioniše, a u Vojvodini nikad gora situacija. Uprava se ni na utakmicama ne pojavljuje, a kamoli da se pojavi pred igračima i da im se izvini - zaključuje Lalatović.

RepublikaFoto: Starsport

Obećanje kao pomoć stiglo je od gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića, iako je napomenuo da Grad već besplatno ustupa stadion Vojvodini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
todor

08.02.2021 17:29

Ja ocekivao da se ispuni obecanje dato na otvaranju turskog toka da gas pojeftini, kad ono treba da se daju pare fudbalerima Vojvodine. Kad ce jeddnom da se privatizuju svi klubovi da vise narod ne odvaja od svojih usta za ovakav fudbal kakav imamo. Cela Srbija privatna samo u sport ne sme da se dira.

teletabisi

09.02.2021 13:43

Lale kada odlaziš?