"PARNI VALJAK" PODMAZAN! Stanojevićev DŽOKER, Holender i Marković TORPEDOVALI Napredak na prolećnoj PREMIJERI u Humskoj!

Autor:

Sport

06.02.2021

17:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bez problema za crno-bele.

RepublikaFoto: Starsport
Radost fudbalera Partizana na meču protiv Napretka

Fudbaleri Partizana rutinski su savladali Napredak u Humskoj na prolećnoj premijeri u Superligi Srbije rezultatom 3:0 (2:0).

Crno-belima su tri boda doneli Jović, Holender i Marković, a primetno je bilo da je trenutno drugoplasirani tim u šampionatu delovao izuzetno raspoloženo i spremno za poteru za vodećom Crvenom zvezdom tokom prolećnog dela sezone.

"Parni valjak" je dobar deo posla rešio već u prvom delu utakmice. Mladi Nemanja Jović je doveo domaći tim u vođstvo još u 14. minutu, odličnim udarcem kojim je krunisao preciznu akciju u kojoj su učestvovali Holender i Natho.

Partizan je prednost duplirao u 40. minutu preko Filipa Holendera, na dodavanje Asana, pa su izabranici Aleksandra Stanojevića na vreme krunisali bolju igru i sa ogromnih 2:0 mogli su da odu na veliki odmor.

Kruševljani su u drugom poluvremenu izašli dosta ofanzivnije. Imali su nekoliko ozbiljnih pokušaja, preko Čečarića i Milunovića, ali se golman crno-belih Vladimir Stojković istakao sa odličnim intrvencijama i uspeo je da sačuva svoju mrežu.

RepublikaFoto: Republika
Detalj iz Humske

Sve je u Humskoj bilo rešeno u 71. minutu. Lazar Marković je idealnim šutem ispod noge rivala, a u bliži ugao gola Napretka, donao domaćem sastavu zasluženih 3:0.

Do kraja, sve se svelo na rutinsko privođenje meča kraju, pa je aktuelni vicešampion Srbije prišao Crvenoj zvezdi na "minus šest" na tabeli, pa će branilac titule u nedelju od 13 sati u Novom Pazaru imati veliki imperativ pobede. "Čarapanima" predstoji grčevita borba za opstanak u društvu najboljih do samog kraja prvenstva...

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading