DRAMA NA "GEVISU": Torino režirao POVRATAK IZ SNOVA tokom goleade sa Atalantom!

Autor:

Sport

06.02.2021

16:40 >> 16:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od boljih mečeva u dosadašnjem toku Serije A viđen je u Bergamu.

RepublikaFoto: Ap photo
Fudbaleri Torina režirali su povratak iz snova protiv Atalante

Atalanta i Torino podelili su bodove posle veoma uzbdljivih 3:3!

Domaćini su furiozno startovali, pa je posle 3:0 u 21. minutu delovalo kao da su "rešili posao", što nije moglo biti dalje od istine.

Ne samo da Atalanta nije rešila utakmicu, već je do kraja strahovala da će ostati bez ijednog boda, pošto su "Bikovi", predvođeni neprikosnovenim Andreeom Belotijem, bili na dlaku od potpunog preokreta.

Josip Iličić prvi se upisao za Atalantu u 14. minutu. Nadovezao se Gosens u 19. Treći je postigao Luis Murijel u 21, a tek tada su se igrači Torina pojavili na terenu.

Josip Iličić doneo je svom timu prednost, ali ona nije potrajala

Najpre je pokušavao za Zaza, da bi Beloti u 42. promašio penal. Naravno, ne bi bio neprikosnoven da nije naleteo na sopstveni odbitak i najavio šok.

Tik pred poluvreme "kambek" se nastavio preko Bremera, dok je većina drugogo poluvremena bila agresivna borba za posed, sve dok Federiko Bonacoli nije savršeno naleteo na pas Verdija u 84. minutu i doneo Torino krvavo zarađen bod.

Drugi meč na programu u Seriji A odigran je između Sasuolo i Specije, gde su gosti iznenadili crno-zelene i trijumfovali 2:1.

 

 

 

Sasuolo je poveo u 25. minutu preko Kaputa, ali je Erlik uzvratio u 39. 

Našem Filipu Đuričiću poništen je gol u 42. posle pregledanja VAR snimka, pa se neizvesnost nastavila sve do 78, kada je Gijasi presudio u korist Specije.

Filipu Đuričiću poništen je gol u 42. minutu

Tabela Serije A sada izgleda ovako:

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading