RAŽOČARAN DOLASKOM NA "ALIJANC ARENU": Sergej PRIZNAO da je SILNO ŽELEO Real Madrid!

Autor:

Sport

05.02.2021

22:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin bez dlake na jeziku.

RepublikaFoto: Starsport
Želi u Real, razočaran što su mu "kuglice" dodelile Bajern

Fudbaleri Lacija u osmini finala Lige šampiona odmeriće snage sa minhenskim Bajernom, s uzdanica "nebeskoplavih" Sergej Milinković-Savić, žali što im žreb nije dodelio Real Madrid.

Reprezentativac Srbije je, gostujući u jednoj TV emisiji, otkrio i da mu je cilj da u jednom trenutku svoje karijere pređe u redove velikana sa stadiona "Santijago Bernabeu".

"SMS" je najpre odgovorio na konstataciju da "lacijale" očekuje veliki izazov protiv aktuelnog šampiona Evrope.

- Čeka nas težak posao. Želeo sam da igram u Madridu protiv Reala, da razmenim dresove... Ipak, mislim da možemo da odigramo jednu dobru utakmicu protiv Bajerna - podvukao je Milinković-Savić.

Nekadašnji as Vojvodine i Genka je priznao da mu je dečački san da zaigra za "galaktikose".

- Od malena maštam da zaigram za Real. To mi je najveći cilj u karijeri i učiniću sve što je u mojoj moći da ga ostvarim - dodao je Srbin, uz opasku da bi "beli" dres madridskog giganta nosio sa posebnom emocijom.

Podsetimo, Lacio će ugostiti Bavarce 23. februara u prestonici Italije, a revanš je zakazan za 17. mart na "Alijanc areni". Milinković-Savić (25) je pažnju na sebe skrenuo osvajanjem zlata sa "orlićima" na Novom Zelandu, a Rimljane je pojačao 2015. godine. Poslednjih godina nalazi se na meti evropskih velikana, a možda mu se već na leto ostvari ambicija da se oproba u Realu...

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading