PARTIZAN U EKSTAZI: Sadiku će posle OVOGA cena VRTOGLAVO porasti!

Autor:

Sport

05.02.2021

19:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zasluženo.

RepublikaFoto: Starsport
Umar Sadik

Bivši fudbaler Partizana Umar Sadik izabran je za najboljeg fudbalera meseca u španskog Segundi. Ovo će sigurno poprilično povećati novčanu vrednost sjajnog Nigerijca.

Napadač Almerije briljirao je u januaru i zasluženo dobio prestižnu nagradu. U prvom mesecu u godini postigao je čak 5 golova u samo tri meča.

Sve je krenulo sa het-trikom protiv Ponferadine, potom je tresao mrežu Sabadelje i na kraju Kasteljona. Nekadašnji napadač Partizana trenutno je drugi strelac lige iza Raula de Tomasa iz Espanjola koji je postigao dva gola više - 13. 

Kao i Sadik, Almerija je trenutno drugoplasirana u Segundi sa tri boda manje od Majorke, ali i duel manje u odnosu na rivale. 

Partizan se nada plasmanu Almerije u viši rang kako bi dobili višemilionski bonus koji je ubačen u ugovor prilikom prodaje Sadika, ali crno-beli neće zaraditi ništa zbog toga što je Sadik igrač meseca u LaLigi 2. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading