MILIONI EVRA STIŽU U HUMSKU: Italijani POLUDELI za Partizanovim MEGA TALENTOM, crno-beli TRLJAJU ruke!

Autor:

Sport

04.02.2021

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizanova škola izrodila je još jednog vunderkinda.

RepublikaFoto: FK Partizan
Fudbaleri Partizana

Lazar Slavković se predstavio navijačima Partizana na pripremama u Beleku gde je branio na prijateljskom meču protiv Sileksa.

Talentovani čuvar mreže je na toj utakmici napravio nekoliko sjajnih intervencija i pokazao da Partizan ne mora da brine za budućnost kad su golmani u pitanju.

Da Partizan ima zlatnu koku u svojim rukama, svedoči i pisanje italijanskog novinara Nikoel Kijačia koji je za portal Footballscouting.it opširan tekst posvetio upravo Slavkoviću.

Ako pričamo o najtalentovanijim i najinteresantnijim golmanima na evropskoj sceni, moramo da pomenemo Lazara Slavkovića, čuvara mreže sa svetlom budućnošću u nekom od velikih evropskih klubova. Igrač rođen u Novom Pazaru imao je lidersku ulogu u timu Partizana do 17 godina i reprezentaciji Srbije do 16 godina. Pokazao se pouzdanim golmanom, sa velikim prostorom za napredak - navodi Italijan.

Tu nije bio kraj hvalospeva o talentovanom Slavkovkiću. Dalje se navodi da se radi o modernom i tehnički obučenom golmanu koji gospodari u situacijama "1 na 1".

RepublikaFoto: Starsport
Partizanova budućnost... Vlahović, Petković, Milovanović, Baždar i Slavković

I pored dobre partije na meču sa Sileksom teško je očekivati da će Slavković u drugom delu sezone dobiti priliku među stativama, ali jedno je sigurno, pred njim je svetla budućnost, a Partizan može da se nada višemilionskom transferu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading