PROPAST KARIJERE ZVEZDINOG VUNDERKINDA: Tražio ga je Milan, a sad ga ŽELI jedan od NAJGORIH timova!

Autor:

Sport

04.02.2021

16:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žele da se pojačaju u borbi za opstanak u Superligi Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Rad se nalazi u zoni ispadanja i u prolećnom delu sezone čeka ga velika borba za opstanak u društvu najboljih. Zbog toga na Banjici žele da dovedu kapitalno pojačanje iz Crvene zvezde, Andriju Radulovića.

Zvezda je imala jasan plan da Radulovića prosledi u Grafičar kako bi skupljao neophodno iskustvo u seniorskom fudbalu. Ipak, mladi krilni igrač je u dogovoru sa porodicom i ljudima koji brinu o njegovoj karijeri odbio tu mogućnost te je "kažnjen" i prekomandovan u omladinski tim crveno-belih. 

Ovu situaciju hteo je da iskoristi Rad i ubedi Zvezdu da je za sve najbolje da se Radulović preseli na Banjicu. Dogovora dva kluba i dalje nema, ali sportski direktor "Građevinara" Miloš Trifunović ne odustaje od vunderkinda sa Marakane.

RepublikaFoto: Starsport

- Rad i dalje želi Andriju Radulovića. Smatram da je on jedan od najtalentovanijih mladih fudbalera i da bi nam mnogo značio u nastavku sezone. Čekamo odluku ljudi iz Crvene zvezde i nadamo se pozitivnom ishodu. Rad je dobra sredina za razvoj mladih igrača i verujem da bi dolaskom Radulovića i on kao igrač i Rad kao klub imali korist - rekao je Miloš Trifunović. 

Podsetimo, Radulović je krajem prošle godine bio na meti Milana, ali je to interesovanje tokom zime iščezlo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading