LALATOVIĆ UPUTIO POSLEDNJE UPOZORENJE: Ćutaću još malo, daći im ŠANSU....

Autor:

Sport

04.02.2021

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Daje im poslednju šansu.

RepublikaFoto: Starsport
Nenad Lalatović

U petak se posle zimske pauze nastavlja takmičenje u Linglong Superligi Srbije, a trener Vojvodine Nenad Lalatović izjavio je da Lale i dalje imaju ogromne probleme.

Dobio sam obećanje da će nešto da se ispuni u Vojvodini i zato ću sada da ćutim. Hteo sam i danas, a posebno sutra posle utakmice da kažem svašta, ali još nije vreme ni mesto. Daću im šansu. Jednostavno, kada trener nema rezultate – on se menja. Kada pojedinci u foteljama ne mogu da ispune svoje zahteve – oni se takođe menjaju. Oni nisu dostojni tih pozicija jer ne mogu da ispune ono što je u 21. veku normalno - rekao je Lalatović.

Vojvodina beleži veoma dobre rezultate i pored toga što se igračima i zaposlenima duguje veliki broj plata.

Vojvodina, verujte mi, uz dobar budžet, koji ovde žele da ulože u klub, može biti sila! Ne mogu da verujem da naša Vojvodina stalno ima neki problem. Zašto je to tako? Nije mi jasno. Možda i jeste, ali ne želim o tome. Volim ovaj klub i grad i dokle god sam ovde – boriću se! Mi ćemo našu lestvicu dizati, a sada je na njima da to urade. Pet plata zaposlenima i tri igračima. To je ono što se i dalje duguje.

RepublikaFoto: Starsport

Lale u prvom kolu prolećnog dela sezone očekuje vojvođanski derbi sa ekipom TSC-a.

Otkako sam ja trener, protiv njih smo dva puta odigrali nerešeno i jednom smo izgubili. Taj meč smo zasluženo poraženi, ali isto tako mislim da je taj poslednji meč trebalo da pobedimo. Dolaskom Mladena Krstajića će se desiti nešto novo u TSC. Krstajić je bivši selektor, radi se o izvrsnom treneru. Njegov prvi saradnik je čovek koji je radio u našem omladinskom timu i odlično poznaje naš tim. Još jedan od razloga zašto nas čeka težak meč jeste taj što na pripremama nismo imali Vukadinovića, koji je rešavao mnoge mečeve, Čovića, koji je isto radio. On je umoran i slabije spava zbog vremenskih razlika koje su ga zadesile. Tu je i Stojković, koji je takođe standardan - započeo je Lalatović i nastavio o rivalu:

TSC je organizovan klub i jedini uz Čukarički gde se sve daje u sekund. Tamo ne kasne plate, svi igrači su zadovoljni i kada imate jednu takvu ekipu, teško je igrati protiv nje - zaključio je Nenad Lalatović.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading