STANKOVIĆEV SIN NADOMAK SNOVA NA "ĐUZEPE MEACI": Handanović odsvirao svoje na golu Intera, VRATA OTVORENA ZA SRPSKOG VUNDERKINDA!

Autor:

Sport

04.02.2021

11:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samir Handanović, Slovenac zadužen za čuvanje mreže Intera već dugi niz godina, konačno je "odsvirao svoje" na Đuzepe Meaci.

RepublikaFoto: Starsport
Filip Stanković (sredina) sa Markom Pantelićem (levo) i proslavljenim ocem Dejanom

Kada se jednom vrata zatvore, drugom se otvore, pa će sada u velikoj bitci za poziciju "broja 1" učestvovati i sin Dejana Stankovića, Filip!

Snovi se Srbima na "čizmi" češće ostvaruju nego na većini drugih mesta, pa bi mladi čuvar mreže mogao da krene stopama Đanluiđija Bufona, a potom i Điđia Donarume, i da zauzme mesto između stativa sa svega 18 godina.

Iako je kapiten i veran sluga kluba već devet godina, Handanovića navijači u Italiji razapinju sve češće i češće iz meča u meč, pa je očajan nastup protiv Juventusa bio samo finalni ekser u njegovom kovčegu. 

Iako ni Konte ni klub nisu još uvek progovorili o ovome, jasno je da je takmičenje za novog novog čuvara mreže počelo, a evo i nekih od učesnika nagradne igre "Ko će biti sledeći golman Intera?".

JONUC RADU

Glavni konkurent Stankoviću iz unutrašnjosti kluba, Jonuc i Filip već više od godinu dana vode borbu u mlađim selekcijama "nerazura", što je igra velikih uloga, imajući u vidu da gubitnik verovatno ide na pozajmicu, pa ako se dokaže povratak i novo dokazivanje, i tako u nedogled.

Onaj koji pobedi ima priliku da bude "Novi Handanović" i da klub predvodi sa gola čitavu deceniju, ako ne i duže.

Rumun je možda mentalno spremniji sa svoje 23 godine, ima i centimetar visine nad Stankovićem, ali potencijal definitivno stoji sa strane Srbina, tako da bi Radu baš morao da se pokaže da se izbori za startnu poziciju.

Huan Muso

Ako se bude tražilo eksterno rešenje, prvi pik je Huan Muso. 

Kao svojevremeno Handanović, Muso nastupa za Udineze, gde je pored De Paula možda i najbolji igrač kluba.

Argentinac ove sezone ima 23 primljena gola na 18 nastupa, uz pet mečeva na kojima je sačuvao mrežu, pa je jasan kvalitet, ali je i cena paprena.

Pominje se cifra oko 30.000.000 evra, što je za golmana zaista puno.

Marko Silvestri

I golman Verone zapao je za oko Konteovim skautima. 

On već dve sezone igra iznad očekivanja, pa velikani već neko vreme kruže. Na Interovu žalost, Silvesti deluje kao da je bliže dogovoru sa Romom, pa će po svim prilikama morati da traže dalje, osim ako mu je srce potajno plavo-crno.

Pjerluiđi Golini

Finalni na ovom spisku možda je i najperspektivniji. Golini se posle neuspele avanture u Aston Vili vratio u Italiju, a od tada važi za jednog od najboljih čuvara mreže u celoj Seriji A.

Na 13 susreta ove sezone ima svega 11 primljenih golova, uz pet mečeva na kojima je sačuvao mrežu.

I njegova cena basnoslovna je, na "Transfermarktu" tvrde da je 17 miliona, ali Atalanta traži višestruko više, pa nije jasno kako bi Inter mogao da ga priušti.

 

Sve strelice pokazuju ka Filipu Stankoviću, pa se samo nadamo da će on nastaviti stopama svog proslavljenog oca i postati legenda "nerazura".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading