(VIDEO) Eriksen ugasio svetlo u Dablinu: DANCI "PETARDIRALI" IRCE!

Sport

14.11.2017

21:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Danske su razmontirali reprezentaciju Irske u sred Dablina, a vezista Totenhema Kristijan Eriksen još dugo će se vraćati u košmarima navijača iz Dablina, pošto je "het-trikom" direktno odlučio putnika za Mundijal!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Eriksen je postao nacionalni junak Danske

A ništa nije nagoveštavalo ovakav rasplet događaja na početku susreta, pošto su Irci već u 6. minutu pogotkom Dafija došli do prednosti za delirijum na tribinama... Ispostavilo se da je to bio jedini pomena vredan trenutak za domaće na ovom meču, pošto se sve nakon toga vrtelo oko igre Danaca.

Prvo je Kristensen u 29. minutu doneo gostima poravnanje rezultata nakon izvanrednog prodora Sista sa leve strane, a samo tri minuta kasnije je junak ovog meča Kristijan Eriksen rezantnim šutem sa ivice šesnaesterca pod prečku gola Rendolfa doneo svom timu totalni preokret za muk na "Aviv parku" u Dablinu.

Vođstvom Danaca od 2-1 se otišlo na veliki odmor, a nakon početne buke sa tribina i bujice nade koja je kružila među domaćim fanovima ničega više nije ostalo od 63. minuta.

Tada je, već pogađate, Kristijan Eriksen doveo Dansku do nedostižne prednosti od 3-1, a u praksi je to značilo da gosti imaju i tri gola prednosti zbog gola u gostima. Sve lađe su domaćinu potonule 10 minuta kasnije kada je egzekutor bio isti za pravi trans na delu tribina gde su se nalazili navijači Danske.

Za kraj se u strelce upisao i Niklas Bentner iz penala u 90. minutu.

Tim Agea Hareidea je lagano priveo meč kraju i u slavljeničkoj atmosferi se vraćaju u domovinu. Tako su Danci postali poslednja evropska selekcija koja je obezbedila vizu za Rusiju sledećeg leta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading