DETONACIJA U PARIZU: PSŽ završio VELIKI POSAO i najavio DUGOGODIŠNJU DOMINACIJU evropskim fudbalom!

Autor:

Sport

02.02.2021

17:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme slavlja u glavnom gradu Francuske.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri PSŽ-a

Brazilski fudbaler Nejmar potpisaće novi četvorogodišnji ugovor sa PSŽ-om. Njemu trenutni ugovor sa Parižanima ističe u leto 2022. godine. 

Ovu informaciju preneo je brazilski novinar Marselo Behler, koji je ranije preneo da Mesi želi da ide iz Barselone i da će Luis Suarez preći u Atletiko Madrida, pa se može smatrati pouzdanim izvorom.

Bivši igrač Santosa je 2017. godine prešao u PSŽ za 222.000.000 evra iz Barselone, što je i dalje najveći transfer u istoriji fudbala.

Ukoliko se ove informacije ispostave kao tačne, nema sumnje da će PSŽ nastaviti dominaciju u francuskom fudbalu i narednih godina, ali što je bitnije za njih biće i dalje veliki konkurenti u borbi za titulu u Ligi šampiona. Takođe, Nejmarov potpis uvećava šansu da narednog leta u klub stigne i Leo Mesi koji je u fantastičnim odnosima sa Brazilcem.
RepublikaFoto: Tanjug/AP

Ove sezone Nejmar je upisao 13 golova i pet asistencija na 16 odigranih mečeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading