(FOTO) NIJE ZA ONE SA SLABIM STOMAKOM: Unakazio mu facu, kramponima mu promenio lični opis!

Autor:

Sport

01.02.2021

22:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmicu 33. kola brazilske Serije A između Vasko de Game i Baije ostaće upamćen po jezivom startu napadača domaćeg tima.

RepublikaFoto: youtube.com/ Lauro Fernando
Golman pao kao pokošen

Igrao se 78. minut kada je nekadašnji defanzivac Rome Leandro Kastanj đonom direktno u glavu udario golmana Daglasa Firdriha. Lopta je završila u mreži, Kastanj je sa saigračima proslavljao vođstvo iako je sigurno bio svestan da je unakazio protivnika.

Nesrećni golman se držao za lice, njegovi saigrači pokušavali da sudiji objasne da je pomoć neophodna, a kada je konačno pozvao medicinare na teren, sudija je dobio poziv iz VAR sobe da pogleda sporni detalj. Brzo je promenio odluku, dao crveni karton Kastanju i poništio gol domaćih.

Po završetku susreta na društevnim mrežama pojavila se i fotografija trenutka kada Kastanj kramponima u glavu udara golmana, a nedugo zatim i lice povređenog Fridriha. Deluje nam kao da je crveni karton zapravo blaga kazna!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading