PALMA GRMI: Pustite navijače na meč Zvezde i Milana!

Autor:

Sport

02.02.2021

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda će za tačno 16 dana dočekati slavni Milan u šesnaestini finala Lige Evrope, ali još je neizvesno da li će imati podršku s tribina.

RepublikaFoto: Starsport
Delije

Na Marakani i dalje veruju da će igrati pred publikom jer UEFA uprkos pandemiji koronavirusa dozvoljava 30 odsto kapaciteta, što bi značilo negde oko 15.000 navijača u Ljutice Bogdana.

Ipak, nadležni u kriznom štabu za suzbijanje širenja virusa korona u našoj zemlji nisu optimistični po pitanju povratka navijača na tribine, što je i saopšteno pre nekoliko dana.

Sada se u diskusiju uključio i gradonačelnik Jagodine i narodni poslanik Dragan Marković Palma.

RepublikaFoto: Tanjug/D. ANIČIĆ

- UEFA je saopštila da dozvoljava da na tribinama stadiona Crvene zvezde u utakmici Lige Evrope protiv Milana bude popunjenost sa trećinom kapaciteta, i to je oko 15.000 gledalaca. I UEFA je ocenila da je u Srbiji stabilna epidemiološka situacija. Za dvadesetak dana će se u Srbiji vakcinisati 50 odsto stanovništva i kada tome dodamo one koji su imali koronu i imaju antitela, onda su šanse za infekciju veoma male. Da se ja pitam, dozvolio bih da bude popunjena trećina stadiona, a dozvolio bih i svadbe. Vidite da se u 2020. najmanje dece rodilo. Budućnost je da se ulazi u brak i da se rađaju deca - poručio je Palma.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading