VAN LA PARA PONOVO U CRVENO-BELOM: Poslednja šansa za Zvezdin NAJVEĆI promašaj!

Autor:

Sport

01.02.2021

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Največi promašaj Crvene zvezde ima novi klub.

RepublikaFoto: Starsport
Radživ van la Para u duelu sa Ndombeleom iz Totenhema

Radživ van la Para je u Zvezdu stigao kao pojačanje za Ligu šampiona, a godinu i po dana kasnije njeogova karijera dotakla je samo dno.

Posle samo nekoliko mečeva španski drugoligaš Logronjes je raskinuo saradnju sa bivšim fudbalerom Hadersfilda, a nekoliko sati kasnije La Para je pronašao novu sredinu.

On je potpisao ugovor sa Vircburger Kikersima, koji su najgori tim nemačke "Cvajte".

Van la Para je za nepuna tri meseca u Logronjesu upisao samo 56 minuta na tri meča u prvenstvu i 60 minuta u jednom kup duelu. Nije postigao gol, niti zabeležio asistenciju pa je rastanak bio očekivan.

Ipak, u Nemačkoj su ga najavili kao zvučno pojačanje. Podseća se da je prošao cenjenju Fejnordovu školu, kao i da je igrao prvoligaški fudbal u Francuskoj, premijerligaški u dresu Hadersfilda, i da je bio starter Crvene zvezde u Ligi šampiona. Iako je u karijeri promenio devet klubova, samo dva su platili obeštećenje za njega: Hadersfild u leto 2016. godine kada je Vulvsima platio 900.000 evra i Crvena zvezda pre godinu i po dana kada ga je Haderfsildu platila 1.200.000 evra.

Van la Para je tako dobio možda i poslednju priliku da karijeru vrati na pravi put.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading