NIJE DOŠLO ZADNJE VREME: Potvrđeno - Partizan odbio tri UNOSNE PONUDE!

Autor:

Sport

01.02.2021

16:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivica Iliev je ponovo govorio o unosnim poslovanjima crno-belih, ali i o onima koji su na čekanje, i pitanje je trenutka kada će biti aktivirani...

RepublikaFoto: Starsport
FK Partizan

U razgovoru za "Sportski žurnal" Iliev je otkrio koje ponude su stigle na adresu Humska 1.

- Imali smo nekoliko poziva: za Sašu Zdjelara, Sejdubu Sumu i Takumu Asana. Iz Turske i Rusije za reprezentativca Srbije, iz arapskog sveta za Gvinejca, iz Turske za Japanca. Ti klubovi, pod izgovorom korone, bili su limitirani iznosima, verujući da Partizanu, finansijski nikad boljem u poslednjih deset godina, "gori", ali...- rekao je Ivica Iliev.

- U startu su ih naši zahtevi udaljili od eventualnog posla. Ponavljam, bili su spremni da plate dovoljno za neka prošla vremena, međutim, u ovom trenutku nama su Zdjelar, Suma i Asano bitniji kao igrači Partizana, nego taj novac. Hvala bogu, ne moramo sve da prihvatimo. U poziciji smo da čekamo vreme finansijske stabilnosti u Evropi- rekao je Iliev.

Iliev ističe da zbog dobre finansijske situacije "nisu morali da padaju pod uticaj nemaštine" i da zbog toga prodaju igrače ispod cene, pa tako mirno čekaju početak letnjeg prelaznog roka.

RepublikaFoto: Starsport
Ivica Iliev

Sportski direktor Partizana je podsetio da je klub bio veoma aktivan tokom letnje pijace, a da se od tih igrača tek tokom proleća mnogo više očekuje, pre svih od Žan-Kristofa Bajbeka koji je kuburio sa povredama i fizičkom spremom.

- Bajbek je već na startu, na treninzima, pokazao kvalitet. Zato, malo smo i požurili. Stanojević je napravio program, zahvaljujući njemu dospeo je u solidno stanje do kraja priprema. Protiv Desne je postigao pobedonosni gol, na crti Ruhu izgledao još kvalitetnije. Sad je na 50 odsto. Za ozbiljan fudbal - malo. Zamislite ga na 70-80, koliko će da bude dobar i šta će sve da nam donese- rekao je Iliev i podsetio kako se pričalo o prošlim "bombama" Partizana. 

 

- Tavambi su se smejali: "Kolika mu je glava". Za Leonarda: "Ovaj ne može da stoji, dva meseca je bio na plaži". Rikarda je neko nazvao rodom. Da ne pričamo o Sumi".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading