(VIDEO) POSLE OVOG SRBI VIŠE NEĆE U MADRID: Izašla lista NAJGORIH fudbalera u istoriji Reala, a tamo...

Autor:

Sport

01.02.2021

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljiva lista.

Luka Jović

Real Madrid je jedan od najvećih svetskih klubova u kojem su igrali mnogi fudbaleri, koji su bili manje ili više uspešni.

Novinar Jahua Adrijan Markos odlučio je da napravi listu najgorih fudbalera u istoriji Real Madrida. Zanimljivo je da se u ovom lošem društvu nalaze čak dva srpska fudbalera, ali nijedan od njih nije Luka Jović.

U pitanju su Perica Ognjenović i Predrag Spasić.

Barselona i Real su se borili za njegov potpis kada je bio 21-godišnjak, a 'los merengesi' su tu bitku dobili. Srbin je bio jedan od onih koji su najviše obećavali, i pored svoje krhke fizičke građe. Lorenco Sanz ga je želeo, Hidink i Tošak nisu, pa možda zato sada Zidana sada uprava toliko sluša kada dovodi pojačanja, iako on u poslednje vreme nije baš u potpunosti uspešan - stoji u opisu Ognjenovićeve karijere u Realu.

Ništa bolje nije prošao ni Spasić.

Ramon Menzoda nam je jednom priznao: 'Predraga Spasića najpre nismo hteli jer smo mislli da je stariji zbog njegove ćelavosti, ali smo onda saznali koliko, zapravo, ima godina i doveli smo ga'. Međutim, Jugosloven će ostati upamćen po autogolu protiv Barselone i potonjim ovacijama na Nou Kampu.

Uz njih dvojicu, "najgori tim Reala u istoriji" čine i: Albano Bizari, Karlos Diogo, Džonatan Vudgejt, Rojston Drente, Tomas Gravesen, Pablo Garsija, Žilijen Fober, Antonio Kasano i Edvin Kongo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading