UŽASNI TRENUCI KOJE NE MOŽE DA ZABORAVI: Vladimir Stojković progovorio o PORODIČNOJ TRAGEDIJI!

Autor:

Sport

31.01.2021

18:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten Partizana Vladimir Stojković je otvorio dušu!

RepublikaFoto: Starsport
Vladimir Stojković

Nekadašnji golman reprezentacije Srbije bio je i čuvar mreže Crvene zvezde, zatim meta napada u Đenovi pred meč Srbije sa Italijom...  Njegova karijera je bila izuzetno turbulentna i zbog nekih odluka njegov život oduvek interesuje javnost.

Kapiten Partizana je u intervjuu za "Telegraf" govorio o brojnim temama, i onim najtežim...

Stojković je na nesreću ostao bez oba roditelja, a njegovi i otac i majka preminuli su tokom utakmica na kojima je on igrao.

- Za smrt oca sam saznao iz novina, posle utakmice sa Kazahstanom, a dva dana kasnije sam branio protiv Portugala- počeo je Stojković.

RepublikaFoto: Starsport

- Završili smo meč sa Kazahstancima i niko se nije usuđivao da mi kaže šta se desilo, odlagali su svi nekako do sletanja na beogradski aerodrom. Tada je predsednik FSS bio Zvezdan Terzić i sećam se da sam pričao telefonom, a po njega je došao vozač, koji je parkirao automobil i onako nehotice bacio "Sportski žurnal" na haubu... Uzmem novine u ruke i onako u magnovenju, na telefonskoj liniji, pročitam da sam ostao bez oca i onda su počeli da prilaze i kažu mi da je to istina, da me smire- priseća se 37-godišnji golman.

Njegova majka je preminula dok je Stojković bio van zemlje sa Partizanom.

 

 

 

- A, mama... Partizan je igrao meč sa La Valetom na Malti, lako smo dobili i izašao sam ispred svlačionice da malo sumiram utiske i vratio sam se na masažu. U jednom momentu mi prilazi sekretar stručnog štaba Ljubiša Ranković, kaže mi da neko hoće da me čuje i pošto mi je dao telefon, sačekao je par sekundi i onda me obuhvatio obema rukama oko grudnog koša i stegao najjače što može. Osetio je da neću biti dobro i tada mi je brat saopštio tragičnu vest, mama je zapravo preminula ranije, saznali su u poluvremenu, ali mi nisu rekli, Šta ćete, to je život- rekao je Vladimir Stojković za "Telegraf".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading