Ljajić: Svaki meč za reprezentaciju je važan!

Autor:

Sport

14.11.2017

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strelac pogotka na meču protiv Južne Koreje, Adem Ljajić istakao je da dje zadovoljan svojim učinkom, ali i učinkom ekipe.

RepublikaFoto: Tanjug
Adem Ljajić

- Teža utakmica nego protiv Kine. Protivnik je mnogo ozbiljniji, imaju neki svoj stil igre. Zahtevna utakmica, bili su agresivni, stajali su blizu. Mislim da smo odigrali dobru utakmicu. Trebali smo i da pobedimo da sudija nije napravio tu kardinalnu grešku, arbitar uopšte nije bio na nivou utakmice. Zadovoljni smo kako smo odradili ovu turneju. Pobeda i remi, posle teškog puta, teškog prilagođavanja na vreme. Napravili smo dobru atmosferu unutar ekipe. 

Sjajna utakmica viđena je kod gola Srbije na ovom meču,

- Dobra akcija kod gola, Rukavina je lepo prošao, dodao Sergeju koji mi je na vreme dodao odličnu loptu, a najlakše je bilo na meni, samo sam gađao dalji ugao. Zadovoljan sam svojim učinkom ali najpre je ekipa važna. Nadam se da ću nastaviti ovako.

Ovo su bile dve važne utakmice, bitno je igrati za reprezentaciju, svaki meč je važan u nacionalnom dresu. Imali smo momke koji su prvi put osetili kako je igrati za svoju selekciju, a opet i Baneta koji je slavio jubilej, sigurno je za njega bila specifična utakmica, i siguran sam da je i on zadovoljan kako je prošao meč - izjavio je Adem Ljajić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading