MOŽE LI GORE? Srbin se POVREDIO na meču protiv VELIKANA koji ga želi u svojim redovima!

Autor:

Sport

30.01.2021

15:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Sevilje ostvarili su novu pobedu u La Ligi ove sezone pošto su kao gosti u 21. kolu pobedili Eibar sa 2:0 (1:0).

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Marko Dmitrović

Eibaru je ovo bio treći poraz u poslednje četiri utakmice i jasno je da je tim u rezultatskoj krizi, a veliki peh je i povreda reprezentativca Srbije, golmana Marka Dmitrovića.

On je teren morao da napusti u 61. minutu.

Sevilja je povela u 28. minutu. Jusef en Nesiri je srušen u kaznenom prostoru, sudija je gledao VAR snimak i odlučio da pokaže na 11 metara.

 

Uspešan izvođač bio je Meksikanac Lukas Okampos.

Garsija Kike je u poslednjem minutu prvog dela imao šansu da izjednači, ali je za malo bio neprecizan.

U nastavku, novi dobar napad sevilje u 55. minuta, posle centaršuta sa desne strane Džordan je uklizao i poslao loptu u mrežu domaće ekipe za konačnih 0:2.

Marko Dmitrović je jedan od najtraženijih golmana na fudbalskoj pijaci, a nadamo se da povreda nije ozbiljnija i da neće osujetiti potencijalni transfer u redove nekih od velikana koju čekaju redu za njegov angažman. Jedan od njih je upravo Sevilja koja je bila najkonkretnija u nameri da Srbina ima u svojim redovima...

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading