VELEOBRT NA POMOLU: Aleksandar Mitrović PONOVO "JAŠE"!

Autor:

Sport

30.01.2021

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Fulama Skot Parker objasnio je situaciju oko srpskog reprezentativca Aleksandtra Mitrovića!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleksandar Mitrović

Parker kaže da svaki igrač pre ili kasnije bude u nekoj vrsti krize i on oseća da je to slučaj sa Mitrovićem.

- Korektno je da kažem da je Aleks na početku sezone imao mali pad u formi i da se pomalo mučio. Biti glavni napadač u fudbalskom klubu nosi mnogo pritiska i obaveza, Aleksandar je to osetio na svojim plećima. I ja sam dugo igrao fudbal, razumem taj stres i pritisak. Ponekad izlazak iz borilišta i uzimanje malo daha mogu da pomognu- smatra Parker.

On je uveren da će se njegova odluka pokazati ispravnom i da će to pomoći Mitroviću da se vrati u nekadašnju formu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Skot Parker

- Siguran sam da za njega to nije bio lak period. Na meni je kako da to objasnim Aleksandru, kako bi razumeo zašto to činim. Istovremeno, Ivan Kavaljero je bio dobar. Tim je igrao zaista veoma dobro. Igrači žive za taj momenat i tako je kako je. To malo prostora koje im date, možda ne razumeju u prvi mah. Onda s druge strane sagledaju sve i iznenada počnu da igraju da više slobode. Zaborave šta se dogodilo, jer je taj teret vezan za pad forme bio na njihovim leđima. To je nešto što može samo da pomogne Aleksandru. Svaki igrač ima padove u formi, svoje momente u karijeri i sezoni- kaže Perker.

Dodao je i da je već primetio znake poboljšanja.

 

- Zaista sam bio zadovoljan njegovom igrom protiv Barnlija. Bio je veoma dobar kad je ušao. Osetilo se njegovo prisustvo, pokazao je kvalitet, igralo je sa dosta energije i slobodno- zaključio je menadžer Fulama.

Ono što raduje je da je sprski golgeter uvršten u prvu postavu protiv Vest Bromvič Albiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading