NEDELJA JE DAN D: Ekstra PROFIT na "Marakani", BOGATI Arapi SILNO ŽELE Zvezdinog STRANCA!

Autor:

Sport

30.01.2021

10:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Procureli detalji.

RepublikaFoto: Starsport
Dijego Falčineli i Gelor Kanga u dresu Crvene zvezde

Napadač Crvene zvezde na pozajmici iz Bolonje Dijego Falčineli odigrao je odlično u jesenjem delu sezone, kao i na zimskim pripremama, što nije promaklo inostranim klubovima.

Kako saznaje "Maxbetsport" Italijan je na meti Trabzona koji planira da ga angažuje tokom letnje pijace.

Turci su se uverili u kvalitete italijanskog centarfora u Beleku, a njihovi skauti će pratiti i nedeljni meč Crvene zvezde protiv Šahtjora, gde će imati šansu da uživo, "iz prve ruke" vide koliko Italijan zapravo ume.

RepublikaFoto: Starsport
Na ceni posle briljantne jeseni - Dijego Falčineli

Falčineli (29) je jesenas na 20 utakmica u devet navrata tresao mreže rivala u crveno-belom dresu, a golgeterskom učinku je pridodao i dve asistencije. Iako je u više navrata izrazio želju da se sa aktuelnim srpskim šrvakom oproba u letnjim kvalifikacijama za Ligu šampiona, nema dileme da na "Marakani" neće propustiti priliku da dobro zarade njegovom prodajom, pošto otkupe ugovor od čete koju sa klupe predvodi Stankovićev kum Siniša Mihajlović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading