EKSPLOZIJA U ITALIJI: Zvezdin BISER stiže u PET do 12?

Autor:

Sport

30.01.2021

09:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iznenađenje u finišu prelaznog roka.

RepublikaFoto: Starsport
Njegoš Petrović sa saigračima iz Crvene zvezde

Lukas Lerager, vezista Đenove, nalazio se na meti Torina tokom zimskog prelaznog roka, ali će reprezentativac Danske izgleda ipak put Ostrva.

Naime, Danca ozbiljno želi Brentford, član Čempionšipa i jedan od favorita za ulazak u Premijer ligu, a "bikovi" će se okrenuti "opciji B".

 

 

U pitanju je Zvezdin veznjak i stara želja Njegoš Petrović, za koga se procenjuje da ga crveno-beli ne bi pustili za manje od tri miliona evra.

Torinu se žuri, potrebno im je pojačanje u borbi za opstanak u Seriji A, a i prelazni rok na "čizmi" se uskoro završava. Stav čelnika kluba iz Ljutice Bogdana je da ne žure sa prodajom veziste, ali neće ni propustiti priliku da dobro popune kasu na "Marakani" u slučaju adekvatne ponude koja se čeka od italijanskog prvoligaša.

RepublikaFoto: Starsport
Pred transferom u Italiju - Njegoš Petrović

Podsetimo, Petrović ima 21 godinu, u Crvenoj zvezdi je od 2019. godine, a prošao je sve mlađe reprezentativne selekcije Srbije.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading