(FOTO) VULETIĆ RIVALA UPOREDIO SA SVIREPIM UBICAMA: Zvezda je ISIS i ima svoje džihadiste!

Autor:

Sport

30.01.2021

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najava sportskog direktora FSS Vladimira Matijaševića da bi fudbaleri koji dolaze iz zemalja EU u narednom periodu mogli da izgube prefiks stranaca u srpskom fudbalu toliko je iznervirala Vladimira Vuletića da je Crvenu zvezdu uporedio sa svirepim ubicama iz ISIS.

RepublikaFoto: Starsport
Vladimir Vuletić

Prema toj analogiji potpredsednika Partizana, jedan od džihadista crveno-belih je Matijašević, koji navodno štiti interese kluba sa Marakane u ime FSS.

- FK Crvena zvezda je ISIS srpskog fudbala, koji ona poput drevne Palmire godinama u džihadskim naletima devastira, a FSS bremenit zvezdinim bombašima-samoubicama, koji bi, kao Vladimir Matijašević, a nisu članovi ni Izvršnog odbora ni Odbora za hitna pitanja FSS, ni Skupštine Zajednice klubova, da se detoniraju za Zvezdin džihad - poruka je Vuletića na Tviteru, koja je, da bi bila jasna, prošla neophodne korekcije.

Vladimir Matijašević je kratko poručio da ne želi polemiku sa Vuletićem.

- Pozdravite gospodina Vuletića, zaista ne bih ništa da mu odgovaram - kratko je poručio Matijašević za Srpski telegraf.

Potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić do zaključenja ovog broja nije odgovarao na pozive novinara našeg lista.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading